Afterwork Friday’s

Harvey’s har Kristiansands beste fredagstibud for bedrifter, lag og organisasjoner som forhåndsbooker sin kveld via booking@harveys.no. Ta kontakt for tilbud og mer informasjon!

Harvey’s Bar & Restaurant i Kristiansand har i en rekke år hatt stor suksess med å arrangere afterwork, gjerne også kalt lønningstreff, på fredager. Tilbudet er først og fremst rettet mot bedrifter, da vi på Harvey’s alltid har ment at det er viktig å bygge relasjoner mellom kollegaer og samtidig gjøre noe sosialt utenfor arbeidsplassen. Vi gjør vårt ytterste for at Harvey’s skal være et naturlig samlingspunkt etter endt arbeidsuke. På fredager åpner vi kl 1500, hvor vi serverer byens beste burger og annen mat i sportslige omgivelser – for deretter å bygge opp kvelden etter deres tempo og ønsker.

Etterhvert som ansatte blir ferdig på arbeid, strømmer stadige flere folk til bordene og plassen vi på forhånd har reservert til dere. Vår 3. etg og aktivitetene her oppe (shuffleboard og beerpong) er i tillegg svært populære for firmaer som besøker oss på fredager! I mai 2018 åpnet vi dessuten en ny avdeling i 3.etasje hvor vi tilbyr en rekke nye spill og aktiviteter som Kristiansands først mekaniske okse, flipperspill, airhockey, ishockey-spill, fotballspill og boksemaskin.

Ønsker du og din bedrift å komme i kontakt med oss angående Afterwork Friday’s, et uslåelig tilbud og en garantert hyggelig opplevelse? Vi lager gjerne plakater for fredagene dere ønsker å besøke oss, som dere kan henge opp på arbeidsplassen og videresende til de ansattes e-mailadresser.

  • Bordreservasjoner (under 10 stk): 380 72 305
  • E-post: booking@harveys.no